مقالات مرکز غزل زرگریان

میکرونیدلینگ صورت چه کاربردهایی دارد؟

میکرونیدلینگ صورت
5
(5)

میکرونیدلینگ صورت راهکاری مدرن و روش درمانی بی‌خطر برای بهبود بافت پوست و درمان جای جوش و آکنه است. جوانسازی پوست و افزایش درخشندگی پوست به طور شگفت انگیز کاربردهایی شگفت انگیز از معجزه میکرونیدلینگ هستند. این درمان کم تهاجم برای افرادی که موفق به از بین بردن لک‌های پوستی با روش‌های خانگی، لایه‌برداری و پاکسازی پوست نشده‌اند، مناسب‌ است.

 

با مشاهده عکس میکرونیدلینگ صورت می‌توان دریافت میکرونیدلینگ صورت با تحریک پوست موجب افزایش تولید کلاژن در پوست می‌شود و ظاهری زیبا، سالم و جوان برای افراد ایجاد می‌کند. از جمله کاربردهای میکرونیدلینگ micronideling و جوانسازی می‌توان به درمان ترک‌های پوستی، درمان جوش و جای جوش، کاهش چین و چروک، افزایش ویتامین رسانی به پوست، درمان زخم و جای زخم تاتو و … اشاره کرد.

در ادامه این مطلب از وب سایت مرکز غزل زرگریان، بهترین سالن آرایش دائم به این پرسش‌های شما پاسخ خواهیم داد که میکرونیدلینگ صورت چیست؟ کاربرد آن کدام است و عوارض میکرونیدلینگ صورت چیست؟ چند روز بعد میکرونیدلینگ پوست خوب میشه؟ bb glow چیست؟

میکرونیدلینگ صورت چیست و چه کاربردی دارد؟

معجزه میکرونیدلینگ micronideling، کمک به حفظ سلامت پوست و کاهش چین و چروک و در نتیجه جوانسازی پوست است. چین و چروک‌ها و افتادگی پوست عموما ناشی از کمبود کلاژن در زیر پوست است. کلاژن ماده‌ای است که موجب ایجاد شادابی و جوانی پوست می‌شود.

با توجه به اینکه‌ با افزایش سن به صورت طبیعی، کلاژن بدن کاهش میابد، افراد در سنین بالا شاهد تغییراتی در پوست خود خواهند بود. با مشاهده فیلم میکرونیدلینگ صورت می‌توان دید میکرونیدلینگ روشی است که علاوه‌بر تسکین درد در درمان‌های زیبایی نیز کاربرد دارد. علاوه‌بر میکرونیدلینگ آنزیم تراپی نیز می‌تواند باعث کلاژن‌سازی بافت‌های آسیب دیده و درمان آن می‌شود. دستگاه میکرونیدلینگ صورت توسط سوزن‌های بسیار ظریف و ریزی موجب درمان آسیب‌دیدگی‌های لایه‌های پوست می‌گردد.

از جمله کاربردهای این روش می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • درمان لک‌های پوستی
  • درمان جای جوش و آکنه
  • جوانسازی پوست
  • کمک به رشد مجدد موها و ابرو
  • محو کردن جای بخیه و زخم تاتو
  • از بین بردن تیرگی زانو و زیر چشم
  •  رفع چروک‌های پیشانی
  • از بین بردن ترک‌های پوستی
  •  سفت شدن پوست
  •  از بین بردن منافذ پوست
  • روشن کردن پوست

نحوه انجام میکرونیدلینگ صورت چگونه است؟

قبل از اقدام به میکرونیدلینگ باید صورت را کاملا ضدعفونی و تمیز کنید. متخصص از بهترین کرم‌های بی حسی مانند پماد بی حسی عقرب و .. برای بی حس کردن پوست استفاده می‌کند.

دستگاه میکرونیدلینگ با فشار 4 تا 10 بار، روی ناحیه مدنظر شما و یا کل پوست صورتتان غلتانده می‌شود. جهت چرخش دستگاه پس از هر بار عبور از روی ناحیه تغییر می‌کند.

برای اینکار توصیه می‌شود که دستگاه حداقل 2 تا 4 دقیقه با فشار یکسان روی پوست حرکت کند. از این رو بهتر است متخصصی که اینکار را انجام می‌دهد دستگاه را به صورت عمودی، افقی و مورب روی پوست حرکت دهد.

همچنین پیشنهاد می‌شود قبل از انجام میکرونیدلینگ مقداری سرم مرطوب کننده که دارای هیالورونیک اسید است روی پوست ماساژ داده شود. این کار به افزایش آبرسانی پوست و حجیم شدن آن کمک می‌کند.

انواع میکرونیدلینگ صورت

معمولا برای انجام میکرونیدلینگ از لوازم و دستگاه‌های مختلفی استفاده می‌شود که در زیر به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

درمارولر برای میکرونیدلینگ صورت

درمارولر

درمارولر وسیله‌ای دستی دارای تعدادی سوزن ریز است که به صورت غلطکی مستقیما روی پوست کشیده می‌شود. سوزن‌های ضخیم این وسیله می‌تواند موجب ایجاد زخم‌های ریزی روی پوست گردد. معمولا نمونه باکیفیت این وسیله دارای 192 سوزن می‌باشد که از جنس فولاد ضدزنگ هستند. یکی از مشکلات این دستگاه ثابت بودن طول سوزن است. بنابراین باید از قبل طول سوزن را تشخیص داد و غلطک مناسب را خریداری نمود.

دستگاه آر آف برای میکرونیدلینگ صورت

دستگاه آر آف

دستگاه آر آف به جای سوزن از پالس حرارتی استفاده می‌کند. امروزه اغلب پزشکان از این دستگاه برای درخشندگی و جوانسازی پوست استفاده می‌کنند.

دستگاه درماپن برای میکرونیدلینگ صورت

دستگاه درماپن

این دستگاه که جایگزین درمارولر است، یک دستگاه الکتریکی مانند قلم می‌باشد. سوزن‌های این دستگاه پس از روشن کردن آن به صورت مداوم به بالا و پایین حرکت می‌کنند. این دستگاه قادر است در هر دقیقه بیش از 18000 ضربه روی پوست وارد کند. مزیت این دستگاه نسبت به درمارولر این است که سوزن‌ها به صورت عمودی وارد پوست شده و دقیقتر عمل می‌کنند.

روش BB Glow

bb glow چیست؟ در این روش سوزن‌های دستگاه وارد لایه‌ های پوست شده و با رنگ‌های گیاهی امکان تغییر رنگ پوست به وجود می‌آید. به این روش کرم پودر دائم نیز گفته می‌شود که در آن توسط سوزن، رنگ در لایه‌های پوست تزریق می‌شود. این روش موجب یکدست شدن پوست و روشن شدن آن می‌گردد.

مزایای میکرونیدلینگ micronideling چیست؟

از جمله مزایای میکرونیدلینگ می‌توان به بهبود همه مشکلات پوستی و بازسازی و ترمیم پوست آسیب دیده اشاره کرد. همچنین به سبب افزایش کلاژن‌سازی، پوست انعطاف‌پذیرتر خواهد شد.

این روش با از بین بردن چین و چروک‌ها موجب شادابی و جوانی پوست می‌شود. این روش درمقایسه با سایر روش‌های جوانسازی پوست کم عارضه‌تر بوده و سوزن‌های مورد استفاده در آن بسیار ریز و ظریف هستند و از آن برای زیر چشم نیز می‌توان استفاده کرد.

از طرفی این روش باعث می‌شود تا محصولات مراقبت از پوست به اندازه 200 برابر جذب پوست شوند. از این روش می‌توان برای نقاط حساس پوستی نظیر دور چشم، گردن، بینی و … نیز استفاده نمود. همچنین به علت پایین بودن قیمت میکرونیدلینگ صورت نسبت به سایر روش‌های جوانسازی پوست و لیزر و عدم درد و دوران نقاهت بسیار پرطرفدار شده است.

عوارض میکرونیدلینگ صورت چیست؟

این عمل ممکن است باعث بروز عوارضی همچون قرمزی پوست، سوزش، التهاب و کبودی پوست و همچنین عفونت و واکنش‌های پوستی و .. می‌شود. چراکه در فیلم میکرونیدلینگ برای لک صورت با استفاده از سوزن‌ این تکنیک انجام می‌گیرد و بروز این عوارض طبیعی است.

البته لازم به ذکر است بروز عوارض میکرونیلدینگ صورت تنها به دلیل عدم مراقبت صحیح افراد و عدم مهارت مستر رخ می‌دهد. نحوه استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ و کار کردن با سوزن‌ها نیاز به مهارت و تخصص دارد.

افرادی که روی پوست خود آکنه و جوش دارند توصیه می‌شود پس از بهبودی پوست اقدام به انجام این تکنیک نمایند. چراکه ممکن است باعث بروز عفونت گردد. همچنین متخصصان بر این باورند پوست‌های ملتهب امکان اجرای این روش را ندارند. زیرا با تحریک پوست التهاب آن افزایش می‌یابد.

میکرونیدلینگ برای چه قسمت‌هایی کاربرد دارد؟

این روش در نواحی زیر بکار می‌رود:

  • میکرونیدلینگ صورت برای رفع لک و جوانسازی پوست
  •  میکرونیدلینگ ابرو برای رشد ابروها
  •  جای جوش
  • چین و چروک های پیشانی
  • رفع تیرگی زانو
  •  سیاهی دور چشم

نکات مهم میکرونیدلینگ و جوانسازی

در زیر به برخی نکات مهم در این تکنیک اشاره شده است:

  • این روش حتما باید توسط پزشک و متخصص پوست انجام شود.
  •  این روش برای افراد باردار، افراد دارای بیماری‌های پوستی خاص،افراد مبتلا به دیابت و …توصیه نمی‌شود.
  •  افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین استفاده می‌کنند باید تا 3 هفته قبل از مراجعه مصرف این داروها را قطع کنند.
  •  افراید که برای رفع آکنه دارو مصرف می‌کنند باید از چند هفته قبل مصرف دارو را قطع کنند.
  •  این روش معمولا بین 10 الی 30 دقیقه زمان می‌برد و نیاز به 4 الی 6 جلسه طول درمان دارد. که جلسات باید با فاصله یک ماه انجام شوند.
  •  برخی تحقیقات حاکی از آن است که این روش می‌تواند موجب رویش مجدد مو در افراد مبتلا به آلوپسی و ریزش مو شقیقه شود.

مراقبت بعد از میکرونیدلینگ

این روش نیز مانند سایر روش‌های زیباسازی نیار به رعایت نکات مراقبتی دارد. قرمزی پوست و احساس سوزش بعد از این روش کاملا طبیعی بوده و بعد از چند روز برطرف می‌گردد. بهتر است تا چند روز بعد از این درمان از کرم‌های ضدآفتاب استفاده نمایید.

استفاده از کرم‌های ترمیم کننده پوست مانند کرم ترمیم کننده میموزا سی گل نیز می‌تواند در تسریع روند بهبود تاثیرگذار باشند. در زیر به برخی دیگر از مراقبت بعد از میکرونیدلینگ ابرو و صورت اشاره می‌کنیم:

  • بیشتر آب بنوشید.
  •  تا چند روز از انچام آرایش صورت خودداری کنید.
  •  تا چند روز از محصولات حاوی آلفاهیدروکسی اسید و رتینول استفاده نکنید.
  • از سرم‌های آنتی اکسیدان استفاده کنید.
  •  از قرارگیری زیر نور مستقیم آفتاب خودداری کنید.

قبل از انجام میکرونیدلینگ باید چه کرد؟

از جمله مراقبت‌های قبل از انجام میکرونیدلینگ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پاکسازی پوست با پاک کننده‌های مناسب
  • اگر به دارو و مواد خاصی حساسیت دارید و یا در گذشته به بیماری پوستی خاصی مبتلا بوده‌اید حتما متخصص را در جریان قرار دهید.
  • تا دو هفته قبل از مراجعه برای میکرونیدلینگ از مصرف لایه‌بردارها خودداری کنید.

چند روز بعد میکرونیدلینگ پوست خوب میشه؟

روش میکرونیدلینگ در مقایسه با سایر روش‌ها خطر و آسیبی به پوست وارد نمی‌کند. با این حال این روش نیز دارای دوران نقاهت 3 الی 4 روز است. در حالت کلی روند بهبود پوست و مدت زمان خوب شدن پوست بعد از این روش در افراد مختلف متفاوت است. روند درمان به جنس پوست افراد بستگی دارد.

علارقم یکسان نبودن زمان بهبودی پوست در افراد مختلف، می‌توان گفت فرد با عمل به توصیه متخصص می‌تواند پس از گذشت چند روز اثر بهبودی را در پوست خود مشاهده نماید.

چه زمانی بعد از انجام میکرونیدیلینگ ابرو می‌توان صورت را شست؟

این روش موجب تقویت برجستگی و شکل دهی به فرم ابرو و دیگر اجزای صورت می‌شود. استفاده از این روش نسبت به روش‌هایی مانند هاشور ابرو، میکروبلیدینگ ابرو و .. بروزتر و کم تهاجمی‌تر است.

اما تمامی این روش‌ها نیاز به رعایت نکات مراقبتی دارند. بهتر است بعد از 24 تا 48 ساعت بعد از انجام میکرونیدلینگ ابرو اقدام به شستن ابرو و صورت خود نمایید تا پوست زمان کافی بای بهبودی را داشته باشد.

قیمت میکرونیدلینگ صورت چقدر است؟

قیمت میکرونیدلینگ صورت بر اساس تعداد جلسات مورد نیاز و میزان آسیب پوستی شما تعیین می‌شود. همچنین نوع دستگاهی که برای میکرونیدلینگ صورت استفاده می‌شود نیز در هزینه میکرونیدلینگ تاثیرگذار است.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 5

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید