مقالات مرکز غزل زرگریان

حکم خالکوبی بعد از مرگ در قران و اسلام

حکم خالکوبی بعد از مرگ در قران و اسلام
4.3
(19)

حکم خالکوبی در قران و حکم خالکوبی بعد از مرگ یکی از سوالاتی است که برای همه افرادی که قصد انجام خالکوبی را دارند، ایجاد می‌شود. بیشتر افراد می‌پرسند که آیا خالکوبی حرام است و یا حکم خالکوبی از نظر پیامبر چیست؟ در این مقاله از وب سایت غزل زرگریان قصد داریم تا این موارد را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم. بنابراین اگر شما هم می‌خواهید بدانید که خالکوبی در اسلام و حکم خالکوبی در اسلام اهل سنت چیست در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

خالکوبی چیست؟

به انتقال جوهر و یا رنگدانه با استفاده از سوزن به لایه‌های زیرین پوست و ایجاد طرح و نقش و نگار دائمی، خالکوبی می‌گویند. خالکوبی نیز احکام خود را دارد و بیشتر افراد به دنبال حکم خالکوبی در قران هستند.

حکم خالکوبی در اسلام

درباره خالکوبی در اسلام باید بگوییم که خالکوبی از چند منظر قابل بررسی است. خالکوبی در اسلام، حکم خالکوبی در قران، حکم خالکوبی بعد از مرگ، حکم خالکوبی از نظر پیامبر و... . البته مراجع تقلید نیز درباره خالکوبی احکامی را بیان کرده‌اند. در ادامه تمامی این موارد را برای شما بیان می‌کنیم؛

حکم خالکوبی در اسلام اهل سنت

حکم خالکوبی در اسلام اهل سنت بلامانع است. با این حال بعضی از عالمان دینی اهل تسنن آن را حرام دانسته‌اند.

حکم خالکوبی از نظر پیامبر

درباره حکم خالکوبی از نظر پیامبر باید بگوییم که تاکنون آیات و روایاتی درباره حکم خالکوبی از نظر پیامبر به طور واضح و مشخص بیان نشده است. تنها فردی به نام شمس الرحمن فروتن که یکی از عالمان دین در شهر کابل است، بیان می‌کند که حکم خالکوبی در اسلام و اسلام اهل سنت و همچنین خالکوبی از نظر پیامبر حرام است.

حکم خالکوبی در قران

درباره حکم خالکوبی در قران نیز باید بگوییم که قرآن به طور واضح خالکوبی را حرام اعلام نداشته است. مگر در مواردی که سبب انتقال بیماری‌های لاعلاج و سخت در انسان شود و همچنین تصاویر و اشکال مستهجن و مبتذل بر روی بدن انسان خالکوبی شود.

همچنین از نظر قرآن خالکوبی برای بانوان یک زینت محسوب می‌شود و بهتر است که از نامحرم پوشانده شود. بنابراین حکم خالکوبی در قران بسیار سخت نیست و با کمی رعایت می‌توان خالکوبی را انجام داد.

حکم خالکوبی بعد از مرگ

بیشتر افراد به این فکر می‌کنند که حکم خالکوبی بعد از مرگ چیست و حکم خالکوبی در قران برای افرادی که خالکوبی بر روی بدن خود دارند و می‌میرند، چیست؟

درباره حکم خالکوبی بعد از مرگ باید بگوییم که افرادی که با خالکوبی بر روی پوست خود می‌میرند مانند دیگر افراد غسل داده و کفن می‌شوند و نیازی به پاک کردن و ریموو تاتو ندارد.

در ادامه درباره حکم خالکوبی در قران از نظر مراجع می‌پردازیم:

آیا تاتو حرام است

حکم خالکوبی بدن از نظر رهبری

حکم خالکوبی از نظر رهبری بدین صورت است که اگر مانع از رسیدن آب به بدن برای غسل و وضو شود، اشکال دارد. در غیر اینصورت از نظر رهبری بلامانع است.

حکم تاتو خط چشم از نظر آیت الله خامنه ای، حکم شرعی میکروبلیدینگ خامنه ای و حکم تاتو ابرو از نظر رهبری نیز به همان صورت است که بیان کردیم. بنابراین اگر مانع از رسیدن آب به بدن نیست، انجام آن اشکالی ندارد.

تاتو و خالکوبی در اسلام

حکم خالکوبی از نظر آیت الله سیستانی

حکم خالکوبی سیستانی نیز بدین صورت است که انجام خالکوبی فی نفسه مانعی ندارد مگر اینکه مانع از رسیدن آب به پوست انسان شود. همچنین درباره احکام خالکوبی اجزای صورت از نظر آیت‌ الله سیستانی باید بگوییم که این کار را در حکم زینت برای بانوان حرام دانسته‌اند.

حکم خالکوبی از نظر پیامبر

حکم شرعی خالکوبی از نظر مکارم شیرازی

حکم شرعی تاتو ابرو از نظر مکارم شیرازی بدین صورت است که اگر آرایش دائم ابرو سبب جلب نظر نامحرم نشود و آرایش تند نباشد، بلامانع است.

حکم خالکوبی اسم خدا چیست؟

حکم خالکوبی اسم خدا و نام پیامبران و امامان بر روی بدن حرام است.

حکم خالکوبی در قران چیست؟

در صورتی که برای بانوان از دید نامحرم پوشیده باشد و از تصاویر مبتذل و نام پیامبران و خدا و امامان برای خالکوبی استفاده نشده باشد، حرام نیست.

حکم خالکوبی بعد از مرگ چیست؟

طبق نظر اکثر مراجع و حکم خالکوبی در قران؛ افرادی که بعد از مردن خالکوبی روی پوست خود دارند مانند سایر افراد غسل میت داده می‌شوند. طبق حکم تاتو برای غسل میت، تاتو برای غسل نیازی به ریموو ندارد. زیرا مانع رسیدن آب به پوست نیست.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 4.3 / 5. تعداد آرا: 19

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها