مقالات مرکز غزل زرگریان

علت ریزش ابرو بعد از میکروبلیدینگ

علت ریزش ابرو
3.3
(8)

علت ریزش ابرو بعد از میکروبلیدینگ یکی از دغدغه‌های افرادی است که تصمیم به انجام این تکنیک را دارند. به‌طور معمول علت ریزش ناگهانی ابرو متفاوت است. اما مراحل ریزش رنگ میکروبلیدینگ و علت ریزش ابرو بعد از میکروبلیدینگ یا فیبروز ابرو، می‌تواند به دلیل استفاده از مواد نامرغوب و عدم مهارت پیگمنتر رخ دهد. تغذیه نامناسب، عوارض دارویی، مشکلات هورمونی، پسوریازیس، آلوپسی، ریزش ابرو عصبی و … از دیگر علت‌های ریزش ابرو هستند. از این‌رو شناخت علت‌ها و دلایل ریزش ابرو قبل از اقدام به بلید ابرو و انجام تکنیک‌های آرایش دائم ضروری است.

فایل صوتی بررسی علت ریزش ابرو

تشخیص ریزش ابرو و علت آن

شناخت علت ریزش ابرو به دلیل تشخیص نوع درمان بعد از آن اهمیت زیادی دارد. برخی ریزش‌ها را می‌توان با روند درمانی بهبود داد. اما برخی دیگر از ریزش‌های ابرو به درمان پاسخگو نیستند. برای پی بردن به علت ریزش ابرو، می‌توانید آزمایش کشش را انجام دهید. این آزمایش بدین صورت است که شما ابروهایتان را به آرامی می‌کشید. درصورتی که هنگام کشیدن، ابرو شما جدا شود بعنی ریزش ابرو دارید. با انجام آزمایش خون می‌توانید دلیل ریزش ابرو خود را متوجه شوید.

علت ریزش ابرو چیست؟

ریزش ابرو دلایل زیادی دارد. در زیر به علت‌های این مشکل میپردازیم:

فرآیند طبیعی پیری

با کهولت و افزایش سن، افراد دچار ریزش مو و ابرو می‌شوند. همچنین با پیرتر شدن، برخی فولیکول‌ها، تولید مو را متوقف می‌کنند و قسمت‌هایی از ساقه مو ریزتر می‌گردند. از این رو افزایش سن را می‌توان یکی از علت‌های ریزش ابرو دانست.

عدم تعادل هورمون ها از دلایل ریزش ابرو

عدم تعادل هورمونی

مشکلات هورمونی و تیروئیدی در ریزش ابرو تاثیرگذار هستند. چنانچه فرد دچار بیماری تیروئید کم کار یا پرکار باشد، ممکن است دچار ریزش ابرو شود. برای نمونه فرد با تیروئید کم کار، در یک سوم بیرونی ابرو دچار ریزش می‌شود. اما نکته مهم این است که ریزش ناشی از تیروئید موقتی است و بعد از مدتی با درمان و کنترل سطح تیروئید، مو ابرو به حالت اولیه خود بازمی‌گردد. برای پیشگیری از ریزش ابرو ناشی از تیروئید و اختلالات هورمونی می‌توانید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید.

بیماری‌های خود ایمنی

در بیماری‌های خود ایمنی، سیستم ایمنی بدن به طور اشتباه، فولیکول‌های مو را مورد حمله قرار داده و موجب توقف تولید مو سر و یا ابرو می‌شود.بیماری‌های خود ایمنی شامل موارد زیر می‌شوند:

  • آلوپسی یا طاسی: این بیماری موجب ریزش مو سر، ابرو و سایر نواحی بدن می‌شود.
  • لوپوس اریتماتوز دیسکوئید: این بیماری باعث ایجاد جای زخم، زخم‌های پوستی و ریزش مو در ناحیه ابرو و صورت می‌شود.
  •  آلوپسی فیبروزان فرونتال: افراد بعد از یائسگی ممکن است دچار این بیماری شوند.
  • طاسی یونیورسالیس: این بیماری می‌تواند موجب ریزش یا از بین رفتن کامل مو در ابروها و کل بدن گرد
  • آلوپسی تلوژن افلوویوم: این بیماری نوعی آلوپسی و ریزش غیر طبیعی مو است. این بیماری با قطع شدن چرخه رشد طبیعی مو بواسطه اختلالات هورمونی رخ می‌دهد. یکی از علت‌های اصلی ریزش مو ابرو بعد از کرونا نیز این مورد است.

بیماری‌های پوستی

برخی بیماری‌های پوستی باعث پوسته پوسته شدن و خارش پوست می‌گردند. درنتیجه خشکی پوست، التهاب، مالش و خارش نواحی اطراف ابرو، تار مو از دست می‌رود. در زیر به شایع‌ترین بیماری‌های پوستی اشاره می‌کنیم:

  • پسوریازیس: این بیماری جزو بیماری‌های خود ایمنی است. در این بیماری سلول‌های پوست به تعداد فراوانی تکثیر می‌گردند. سرعت زیاد این تکثیر موجب ایجاد پوسته پوسته و لکه‌های قرمز در پوست می‌شود. این اتقاف باعث مسدود شدن و توقف رشد ابروها می‌گردد.
  •  اگزما یا درماتیت آتوپیک: این بیماری باعث التهاب پوست، قرمزی، خارش و ترشح پوست می‌گردد.
  • درماتیت تماسی: ایجاد این بیماری در اطراف ابرو موجب توقف شد ابرو خواهد شد.
  • درماتیت سبورئیک: دراثر چربی و قارچ بیش از حد پوست، این بیماری ایجاد می‎شود که با شوره ابرو و ریزش ابرو همراه است.

در صورت ایجاد بیماری‌های پوستی گفته شده در اطراف ابرو، ریزش ابرو اتفاق می‌افتد.

کمبود تغذیه از دلایل ریزش ابرو

کمبودهای تغذیه‌ای از شایع‌ترین علت ریزش ابرو

تغذیه بر سلامت پوست و مو تاثیر فراوانی می‌گذارد. کمبودهای تغذیه‌ای یکی از شایع‌ترین دلایل ریزش مو و ابروها است. کمبود مواد زیر در بدن می‌تواند علت ریزش ابرو شود:

  •  کمبود بیوتین: بدن درصورتی که به مقدار مورد نیاز بیوتین دریافت نکند، می‌تواند دچار ریزش مو شود.
  • کمبود اسید چرب: غذاهای تامین‌کنند اسید چرب شامل ماهی، انواع مغزها و آجیل هستند.
  • روی: کمبود روی در بدن می‌تواند از علت ریزش ابرو به شمار رود.
  • کمبود مواد مغذی نظیر آهن، ویتامین A، امگا 3، ویتامین C

کمبود ویتامین ها از علت ریزش ابرو

کمبود کدام ویتامین علت ریزش ابرو میشود؟

بدن انسان به کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها و پروتئین‌ها، اسیدهای آمینه و چرب، مواد معدنی و ویتامین‌ها نیاز دارد. مصرف این ریزمغزی‌ها بر رشد مو تاثیر می‌گذارند. برای نمونه کمبود ویتامین A رشد سلول‌ها را دچار ضعف کرده و از تولید سبوم جلوگیری می‌کند. کمبود وجود ویتامین‌های زیر در بدن می‌تواند علت ریزش ابرو گردد:

  •  ویتامین C
  •  ویتامین B7
  • اسیدهای چرب امگا3
  •  ویتامین‌های E, D و B12
  • عوارض دارو
  • مصرف برخی داروها عوارضی دارد که می‌تواند علت ریزش ابرو افراد گردد. برای نمونه آسیترتین برای بیماران پوستی توصیه می‌شود. همچنین والپروئیک اسید داروی بیماران تشنجی و دارای اختلالات دو قطبی است. مصرف این داروها به سبب عوارضی که دارند می‌تواند موجب ریزش ابرو شود.

مشکلات ژنتیکی از نشانه‌های ریزش ابرو

مشکلات ژنتیکی نیز می‌توانند علت ریزش ابروها شوند که در زیر به آن‌های اشاره کرده‌ایم:

  •  دیسپلازی اکتودرمی:این اختلال بر روی مو، ناخن و پوست اثر می‌گذاردو باعث ریزش شدید مو، ابرو، مژه و … می‌شود.
  •  سندرم نترتون: این اختلال که از بدو تولد با فرد همراه است، باعث شکننده شدن مو سر و ابرو می‌شود.

بیماری کرم حلقوی

عفونت کرم حلقه‌ای و عفونت قارچی از علت ریزش ابرو است. ایجاد لکه‌های قرمز و حلقه مانند خارش دار همراه با تاول و ترشح از علائم این بیماری است. با بروز این بیماری، مو ابرو ریخته و ابرو دچار طاسی می‌شود.

جذام یا بیماری هانسن

این بیماری از نوع باکتری ایجاد شده و با زخم خود را در سراسر پوست نشان می‌دهد. با نفوذ این بیماری به ناحیه ابرو، شاهد نازک شدن ابروها خواهیم بود.

استرس و اضطراب علت ریزش ابرو عصبی

ایجاد تغییرات فیزیولوژیکی ناشی از استرس و اضطراب بیش از حد، با کاهش اکسیژن‌ به فولیکول مو موجب ریزش ابرو عصبی می‌گردد.

سرطان‌های پوستی

سرطان‌های پوستی مثل BCC و SCC یا سارکوم کاپوزی باعث ریزش ابرو می‌شوند. شیمی درمانی هم یکی از علت های ریزش ابرو است. اما بعد از اتمام دوره، مو ابرو مجدد رشد می‌کند.

اختلالات رفتاری

بیماری تریکوتیلومانیا یکی از اختلالات رفتاری است. در این بیماری فرد مو ابرو، سر و مژه خود را می‌کند. این اختلال ناشی از عوامل ارثی و یا عصبی است.

سایر علت‌های ریزش ابرو

ریزش ابرو تنها به موارد بالا ختم نمی‌شود و موارد دیگری که در زیر به آن‌های اشاره کردیم در این ریزش تاثیرگذارند:

  • اصلاح بیش از حد ابروها: این عمل به دلیل ضربه جزیی که به فولیکول ابرو وارد می‌کند منجر به عدم رشد مو در آن نقطه می‌شود.
  • بارداری: چرخه نامنظم هورمون‌ها باعث برهم خوردن چرخه رشد مو و ریزش مو می‌شود. همچنین انجام تاتو در بارداری نیز توصیه نمی‌شود.
  • شیمی درمانی : با شیمی درمانی مو ابرو به طور دسته‌ای می‌ریزد.
  •  بافت اسکار : بافت اسکار در نتیجه شرایط پوستی، تروما، سوختگی (شیمیایی یا حرارتی) اتفاق می‌افتد. معمولا بافت اسکار باعث ایجاد مشکلاتی مانند ریزش مو ابرو می‌شود.
  •  آسیب فیزیکی: زخم‌های تصادفی، برداشتن موضعی تاتو و دیگر آسیب‌ها به ابرو از دلایل ریزش ابرو است.
  • قرارگیری در معرض تابش و تشعشعات
  •  آمیلوئیدوز
  • سارکوئیدوز
  • سوختگی‌های شیمیایی
  • تریکوتیلومانیا (اختلال کشیدن مو)
  • کارسینوم سلول بازال
  • قارچ فولیکول تروپیک
  • سرطان سلولی فلسی
  •  سیفلیس

روش‌های درمان ریزش ابرو

بسیاری از افراد پس از ریزش ابرو خود به دنبال راه‌های درمان ریزش ابرو و مژه هستند. درصورت ریزش ابرو ناشی از خدمات آرایش دائم نمی‌توان از روش‌های غیرتهاجمی جهت درمان استفاده نمود. در برخی موارد روش‌های درمان خانگی و استفاده از داروهایی مانند ماینوکسیدیل می‌تواند موثر باشد. برخی افراد در این گونه مواقع به سراغ کاشت ابرو می‌روند. البته لازم به ذکر است در برخی مواقع ریزش ابرو خود به خود پس از چند ماه برطرف می‌شود.

درمان خانگی ریزش ابرو

جهت درمان خانگی ریزش ابرو می‌توانید از روغن کرچک استفاده کنید. استفاده طولانی مدت از این روغن موجب رشد مو می‌شود. این روغن می‌تواند باتاثیرگذاری در هورمون‌های خاصی، فولیکول‌های مو را تحریک نماید.

بهترین قرص برای ریزش ابرو

برای درمان ریزش ابرو قرص‌هایی پیشنهاد شده‌اند که در زیر به هرکدام اشاره می‌کنیم:

  • قرص ماینوکسیدیل بدون نسخه و واسطه موضعی و هورمونی است که جهت درمان ریزش ابرو زنان و مردان استفاده می‌شود .
  •  مصرف مکمل‌های غذایی با دارا بودن اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 3 ، آنتی اکسیدان‌ها در ریزش ابرو موثر هستند.
  • کورتیکواستروئیدها به صورت قرص و یا تزریقی و موضعی نیز در درمان آلوپسی آره آتا، درماتیت یا پسوریازیس، اگزما و .. بواسطه پاسخ ایمنی و کاهش التهاب بکار می‌روند.
  • داروهای تجویز شده مانند استروژن، تستوسترون و هورمون محرک تیروئید نیز درصورت ریزش ابرو ناشی از اختلالات هورمونی موثر است.
  • آنترالین که برای درمان بیماری پسوریازیس استفاده می‌شود، دارویی ضدالتهابی به شمار می‌رود. این دارو برای افرادی که دچاری ریزش ابرو ناشی از التهاب هستند، پیشنهاد می‌شود.

همچنین طب سوزنی نیز می‌تواند در جهت تسکین آلوپسی آره آتا موثر باشد. چرا که تحریک گردش خون و کم نمودن حملات به فولیکول مو برای درمان ریزش ابرو مفید است.

جلوگیری از علت ریزش ابرو بعد از میکروبلیدینگ یا فیبروز

آیا میکروبلیدینگ باعث ریزش ابرو می شود؟ به طور قطع می‌توان گفت با مشاهده عکس ریزش فیبروز ابرو هیچ روش تضمینی برای عدم ریزش ابرو بعد از تکنیک‌های میکرو و فیبروز ابرو وجود ندارد. اما موثرترین عملکرد در جهت جلوگیری از ریزش ابرو بعد از میکروبلیدینگ، مراجعه به معتبرترین مراکز تخصصی میکرو ابرو است. مراکز معتبر با استفاده از مواد اورجینال، کرم حین کار تاتو، رقیق کننده رنگ تاتو اصل و تکنیک‌های حرفه‌ای و کم‌خطر، کمترین آسیب را به منافذ پوستی و تارهای مو شما وارد می‌سازند. این مراکز با تجهیزات استاندارد توسط متخصصانی دوره دیده، کلیه خدمات آرایش دائم ابرو را بدون هیچگونه ریزش ابرو برای شما انجام می‌دهند.

اهمیت ترمیم مراحل ریزش رنگ میکروبلیدینگ ابرو

بسیاری از افراد پس از انجام این تکنیک به این پرسش برمی‌خورند که میکرو ابرو بعد از چند روز طبیعی میشه؟ روند بهبود بلید ابرو و مراحل ریزش رنگ میکروبلیدینگ بین 25 الی 30 روز زمان نیاز دارد. با این حال سرعت بهبود در افراد بسته به مواردی متفاوت است. عواملی نظیر سن، نوع پوست، سلامت شخص و انجام مراقبت بعد از تاتو می‌تواند در روند بهبود موثر باشند. اما ابرو در 10 تا 14 روز اول، ظاهری متفاوت خواهد داشت. در این بازه زمانی شما تجربه‌های متفاوتی را در پوست خود مشاهده خواهید کرد. برای مثال پوسته ریزی ابرو بعد از میکروبلیدینگ و پهن شدن ابرو بعد از میکروبلیدینگ امری طبیعی است.

برای ریزش ابرو چی خوبه؟

بهترین راه درمان ریزش ابرو مراجعه به مراکز معتبر جهت انجام تکنیک‌های فیبروز و میکرو ابرو است. روش‌های درمانی خانگی نیز در طولانی مدت تاثیرگذارند. شما می‌توانید در مرکز میکروبلیدینگ غزل زرگریان با خیال راحت اقدام به پرپشت‌سازی ابروهای خود با تکنیک‌های بروز ایشان نمایید.

چه زمانی برای ریزش مو ابرو به پزشک مراجعه کنیم؟

درصورتی که دچار ریزش ابرو شدید در اولین اقدام برای تشخیص علت آن و درمان ریزش ابرو بعد از تاتو باید به پزشک مراجعه کنید. پزشک با بررسی علائم شما و تجویز آزمایش می‌تواند علت ریزش ابرو را تشخیص دهد.

آیا ریزش ابرو عصبی است؟

ریزش ابرو می‌تواند طی واکنشات عصبی و استرس و اضطراب نیز رخ دهد. تغییرات فیزیولوژیکی باعث نرسیدن اکسیژن کافی به فولیکول‌های مو می‌گردند. درنتیجه تار مو ضعی شده و شروع به ریزش می‌کند. از طرفی به دلیل رابطه مستقیم میان استرس و تغییرات هورمونی، ریزش ابرو اتفاق می‌افتد. درحالت کلی می‌توان گفت عوامل روانی نیز در ریزش ابرو تاثیرگذارند.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 3.3 / 5. تعداد آرا: 8

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
SANAM
SANAM
1 سال قبل

من به دلایل هورمونی ریزش ابرو داشتم و تو مرکز شما میکرو ابرو انجام دادم و خیلییی الان از فرم ابروهام راضیم.